Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor

Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor

Cartepedieni,

Suntem extrem de entuziasmați să vă urăm bun venit pe blogul nostru!

Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor. Este o zi importantă pentru noi, în calitate de iubitori de carte, dar și o zi plină de emoții deoarece astăzi lansăm oficial blogul.

De când ne știm ne-a plăcut să citim, însă puțini dintre voi știu că ne place și să scriem. Astfel, a luat naștere blogul cartepedia, un spațiu special creat pentru comunitatea noastră. Aici veți găsi recomandări de cărți, recenzii, articole informative despre cele mai recente lansări și evenimente, infografice și interviuri cu cititorii noștri preferați.

Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor

Ziua de 23 aprilie a fost aleasă în cadrul Conferinței generale de la Paris din 1995, când UNESO a hotărât desemnarea unei zile speciale pentru a promova cititul, publicarea cărților, precum și drepturile de autor. De asemenea, începând cu anul 2005, sărbătorim în România și ziua bibliotecarului pe 23 aprilie.

Această zi nu a fost aleasă deloc la întâmplare. Conform calendarului georgian, 23 aprilie este ziua în care s-a născut și a murit William Shakespeare (s-a născut pe 23 aprilie 1564 şi a murit pe 23 aprilie 1616).

Acum că ați aflat că aveți două motive de sărbătoare, intrați pe cartepedia.ro pentru a vă bucura de 3 zile de transport gratuit (indiferent de valoarea comenzii) și multe alte surprize!

About Author

andreea


Next Post »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *