A apărut primul trailer pentru filmul DUNE!

A apărut primul trailer pentru filmul DUNE!

Fani ai universului Dune, sunteți pregătiți? Cu toate că 2020 este un an complicat pentru noi toți, nu putem trece cu vederea lucrurile bune care se petrec în această perioadă dificilă. Filmul Dune urmează să fie lansat în luna decembrie, iar primul trailer a fost deja făcut public.

Înainte de lansarea trailerului oficial, fanii au fost răsplătiți cu o serie de poze inedite, realizate chiar pe platourile de filmare. Din fotografii ne putem da seama că producătorii fac eforturi colosale pentru a respecta cărțile în cel mai mic detaliu, iar faptul că tehnologia a evoluat atât de mult, va ajuta cu siguranță la realizarea acestui film. 

Saga Dune

În 2003, Saga Dune a fost desemnată cea mai populară serie de cărți a genului SF din istorie. Primul volum a fost publicat în anul 1965, iar până în anul 1984 s-a bucurat de alte cinci volume, producții TV și jocuri video.

Universul Dune se învârte în jurul călătoriei lui Paul Atreides, un tânăr talentat pe care destinul în trimite pe cea mai periculoasă planetă din univers. Acțiunea are loc în viitorul îndepărtat, unde știința și tehnologia ajung să depășească limitele zilelor noastre. 

Trailer Dune 2020

Versiunea din 2020 a filmului Dune este regizată de Denis Villeneuve și are un casting de excepție. Printre actorii care se vor costuma în hainele descrise de Frank Herbert, îi amintim pe: Zendaya, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Jason Momoa, Stellan Skarsgård și Oscar Isaac. 

Filmul original Dune a fost lansat în 1984, iar în 2000, seria de romane s-a bucurat și de o adaptare în mini-serie. Versiunea veche e filmului îi avea ca protagoniști pe actorii Kyle MacLachlan, Virginia Madsen, Francesca Annis, Sean Young și Patrick Stewart. 

Primul trailer al filmului Dune a fost publicat pe canalul celor de la Warner Bros. Pictures, iar la data scrierii acestui articol a strâns deja peste 21 de milioane de vizualizări. 

Poți comanda romanele din Saga Dune de pe Cartepedia.ro.

UPDATE: Lansarea oficială a filmului DUNE a fost amânată pentru 2021.

About Author

andreea


ONE COMMENT ON THIS POST To “A apărut primul trailer pentru filmul DUNE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *