Reading Challenge Cartepedia. Tu câte cărți vrei să citești în 2022?

Reading Challenge Cartepedia. Tu câte cărți vrei să citești în 2022?

Se apropie noul an, ceea ce înseamnă că trebuie să ne setăm obiectivele. Majoritatea oamenilor se ocupă în perioada aceasta de realizarea unei liste de obiective profesionale, ori își achiziționează un abonament la sală. Pentru un cititor în schimb, setarea obiectivelor înseamnă și înscrierea într-un nou reading challenge.

Pe lângă faptul că ne place să citim, ne place foarte mult să facem liste. Așa a luat naștere și ideea de a face un reading challenge, potrivit cartepedienilor. Fie că optezi pentru metoda clasică de a lua o foaie și un pix, ori îți setezi noul reading challenge direct din contul de goodreads, ți-am pregătit o listă scurtă de idei pentru noul an.

Reading Challenge Cartepedia

Echipa Cartepedia te provoacă să încerci ceva nou, să ieși din zona de confort și să te axezi pe starea pe care cărțile ți-o oferă. Cu siguranță ne bucurăm când vedem că am reușit să citim 10, 20 sau 100 de cărți într-un an, însă cititul nu se rezumă la numărul de cărți sau de pagini parcurse. De aceea, îți recomandăm să te axezi pe starea pe care cărțile ți-o transmit și nu pe cifre. Iar dacă ești în pană de idei, uite câteva recomandări care te vor ajuta în procesul de alegere a cărților pentru anul 2022:

  • O carte pe care o ții de mult timp pe noptieră
  • O carte cu copertă roșie
  • O carte care ți-a plăcut în copilărie
  • O carte care merită o a doua șansă
  • O carte recomandată de cineva drag
  • O carte care să te scoată din zona de confort
  • O carte publicată în anul în care te-ai născut

Accepți provocarea noastră?

Dacă ai nevoie de recomandări de cărți potrivite acestei liste, ne poți scrie în comentarii, ori pe Facebook sau Instagram. Și nu uita să ne dai tag în postările tale din Social Media, ca să vedem ce citești!

About Author

andreea


« Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *