J.K. Rowling lansează Povestea Ickabog

J.K. Rowling lansează Povestea Ickabog

Fani ai universului Harry Potter, faceți cunoștință cu Ickabog, o carte pentru copii publicată online sub formă de foileton!

În ciuda faptului că Ickabog nu este o poveste despre pelerine de invizibilitate, baghete magice sau renașterea păsării Phoenix, a fost scrisă în timp ce autoarea lucra la Harry Potter. Conform declarațiilor de pe site-ul oficial, ideea pentru Ickabog i-a venit în timp ce scria faimoasa serie și intenționa să o publice după volumul Harry Potter și Talismanele Morții

Din păcate, povestea a ajuns, alături de multe alte cufere pline cu amintiri, în podul casei. De Ickabog s-au bucurat pentru o perioadă doar copiii lui J.K. Rowling. Odată cu instaurarea pandemiei, autoarea a decis să ofere acces gratuit tuturor copiilor la această nouă lume plină de călătorii, eroi curajoși și decoruri fantastice.

Începând cu data de 1 septembrie și până pe 16 octombrie 2020, vei putea citi o poveste originală, atemporală, despre adevăr și abuzul de putere.

Editura Arthur, parte a Grupului Editorial Art, răspunde provocării lui J.K. Rowling și pune la dispoziție publicului din România, toate capitolele din Ickabog, alături de multe alte surprize. De asemenea, traducerea este realizată în timp real de către Tatiana Dragomir. 

Povestea completă va fi publicată în limba engleză în format fizic și electronic în noiembrie 2020, urmând ca apoi să fie publicată și în alte limbi. Odată cu publicarea cărții, încasările vor fi donate persoanelor care au avut de suferit din pricina pandemiei. 

Concurs de ilustrație pentru Povestea Ickabog

Autoarea J.K. Rowling își răsplătește fanii cu o nouă carte pentru copii și un concurs de ilustrație!

Cu ocazia lansării, J.K. Rowling îi invită pe tinerii artiști să participe la un concurs inedit de ilustrație. Detaliile concursului le regăsești aici.  

About Author

andreea


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *