CONCURS BACK TO SCHOOL! Câștigă premiile începutului de an școlar!

CONCURS BACK TO SCHOOL! Câștigă premiile începutului de an școlar!

Ți-ai pregătit ghiozdanul pentru noul an școlar?

Toamna se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că școala începe curând. Știm că este o perioadă emoționantă din cauza tuturor lucrurilor pe care trebuie să le pregătești, de la rechizite și manuale, până la haine și accesorii. Tocmai de aceea, anul acesta îți sărim un ajutor cu un concurs potrivit tuturor elevilor, indiferent de vârstă.

Cum poți participa la concurs

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs este să plasezi o comandă pe site în perioada 27 august – 7 octombrie 2021. Indiferent de valoarea comenzii tale, ai șansa să câștigi unul dintre cele 6 premii. Extragerile se vor realiza prin intermediul aplicației random.org și vom anunța pe pagina oficială de Facebook premiul săptămânii și ulterior câștigătorul.

Așadar, dacă plasezi o comandă, ai șansa să câștigi unul dintre cele 6 premii compuse din 3 cărți, un joc educativ distractiv și câteva produse de papetărie cu care îți vei impresiona colegii de clasă. Extragerile pentru fiecare premiu în parte vor avea loc în zilele de 3 septembrie, 10 septembrie, 17 septembrie, 24 septembrie, 1 octombrie și 8 octombrie.

Dacă vrei să afli mai multe despre concurs, te invităm să consulți regulamentul aici.

Cu această ocazie, îți recomandăm să verifici și selecția noastră de cărți și rechizite, creată special pentru începerea noului an școlar.

About Author

andreea


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *