Cărți de pus sub brad

Cărți de pus sub brad

Crăciunul se apropie, iar goana după cadouri este în toi. Dacă ești iubitor de carte și vrei să îți faci un cadou, ori cei dragi ție împărtășesc aceeași pasiune, ai ajuns unde trebuie. În acest articol îți vom face câteva recomandări, numai bune de puse sub brad.

Cărțile lunii decembrie

Pachet 3 volume Harry Potter (ediție ilustrată)

Fanii Harry Potter pot reciti cea mai fascinantă poveste despre magicieni prin intermediul ediției ilustrate a celor mai bine vândute cărți. Povestea creionată de J.K. Rowling prinde din nou viață prin intermediul ilustrațiilor realizate de Jim Kay. Editura Arthur a lansat recent cel de-al treilea roman al colecției, Harry Potter și prizonierul din Azkaban.

Așa că dacă îți dorești să impresionezi un fan Harry Potter, îți recomandăm să oferi cadou pachetul de 3 volume ilustrate Harry Potter.

Mărețele aventuri ale Porcului de Crăciun

Tot J.K. Rowling este autoarea acestei cărți. Mărețele aventuri ale Porcului de Crăciun prezintă povestea a doi prieteni, Jack și Um Porc, cunoscut și sub numele de UP. Cei doi pornesc într-o călătorie uluitoare prin Tărâmul celor Pierduți, un loc cu totul magic. Cu ajutorul unei Merindașe vorbitoare, al unei Busole viteze și al unei creaturi înaripate, pe nume Speranța, își propun să-l salveze pe cel mai bun prieten al lui Jack din ghearele înspăimântătorului Pierzător, ronțăitorul de jucării.

Lumea poveștilor lui Shakespeare. 12 piese ale Bardului repovestite pentru copii

O altă carte pentru copii pe care o poți oferi cadou de Crăciun este colecția această de poveși. Lumea poveștilor lui Shakespeare. 12 piese ale Bardului repovestite pentru copii este o reinterpretare a 12 piese ale lui Shakespeare, explicate pe înțelesul copiilor. Aceste povești sunt cea mai bună introducere în lumea clocotind de intrigi, pasiuni, râsete şi lacrimi imaginată de autorul care a ştiut ca nimeni altul să prindă în plasa cuvintelor adâncul sufletului omenesc.

Nu renunța, Simon

Dacă urmează să oferi un cadou unui adolescent, ori unui iubitor al genului young-adult, cartea Nu renunța, Simon de Rainbow Rowell este ideală. Cartea îi prezintă pe Simon Snow și Basilton Grimm-Pitch, colegi de cameră încă din primul lor an la Watford, însă în realitate inamici. Întors la Watford după vacanța de vară, Simon descoperă că Baz e de negăsit. Urmează astfel o poveste plină de mister, presărate cu elemente fantastice.

cărți de pus sub brad

Tu ce cărți ai vrea să găsești sub brad?

About Author

andreea


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *