Audiobooks Cartepedia – Pune-ți căștile și descoperă selecția

Audiobooks Cartepedia – Pune-ți căștile și descoperă selecția

Când eram mici, părinții ne citeau povești înainte de culcare. Acum, adulți fiind, ne punem căștile și ascultăm un audiobook. Fie că suntem în trafic, facem treabă prin casă sau pur și simplu vrem să economisim timp, audiobook-urile sunt o variantă foarte bună pentru cititorii ocupați.

Și pentru că la noi, fiecare carte are omul ei, ți-am pregătit o listă cu cele mai îndrăgite cărți în format audio, disponibile pe site-ul cartepedia.ro.

Selecția de audiobooks Cartepedia

Mircea Cărtărescu vă citește

Audiobookurile Levantul și Ruletistul, în ediții integrale. Setul conține 6 CD-uri, cu o durată totală a audiției de 6 ore și 31 de minute.

Jurnalul Annei Frank

Audiobook în lectura Anei Ularu. Povestea impresionantă a curajoasei fetițe care a scris despre ororile celui de-al doilea Război Mondial a făcut înconjurul lumii prin intermediul publicării jurnalului său. Tatăl ei, Otto Frank, ultimul membru al familiei rămas în viață, a găsit jurnalul fetei și l-a publicat, având să fie tradus ulterior în 65 de limbi și să se vândă în peste 30 de milioane de exemplare.

Taina puterii prezentului

„Cine sunt eu?“ este o întrebare pe care mulți dintre noi o avem. De multe ori, răspunsurile pe care ni le oferim sunt formulate pe baza interpretărilor asupra trecutului, ori pornind de la ceea ce cred alții că suntem sau ar trebui să fim. Din fericire, învățătorul spiritual și scriitorul Eckhart Tolle este gata să ne învețe puterea prezentului și cum să înțelegem cine suntem cu adevărat.

Stoic zi de zi. 366 de citate despre înțelepciune, perseverență și arta de a trăi

Cartea scrisă de Ryan Holiday și Stephen Hanselman îți va schimba percepția asupra modului în care vezi lucrurile, astfel încât să te simți în fiecare zi mai încrezător, mai optimist și mai fericit. Audiobook-ul îți va răspunde la întrebări care ne preocupă pe toți în anumite momente din viață precum:

  • Care este cel mai bun mod de a trăi?
  • Cum îmi stăpânesc furia?
  • Care sunt obligațiile mele față de semeni?
  • Mi-e frică de moarte; de ce?
  • Cum fac față situațiilor dificile cu care mă confrunt?
  • Cum gestionez puterea sau succesul?

Dacă mă găsesc (Vol.2) Cunoașterea adevărului poate fi o sursă de suferință?

Dacă mă găsesc este continuarea thriller-ului de mare succes Dacă fug care, împreună cu un al treilea roman, alcătuiesc seria Dacă fug de Terri Blackstock. Audioboo-kul de față continuă povestea personajului Casey Cox, care, după ce este considerată principala suspectă pentru uciderea bunului ei prieten, jurnalistul Brent Pace, duce o viață de fugară. După ce a locuit pentru o scurtă perioadă de timp sub identitatea de Grace Newland în micuța localitate din Atlanta, Shady Grove, Casey fuge din nou.

Dacă te-am convins să încerci un audiobook, găsești întreaga selecție aici.

About Author

andreea


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *